De Gea savner mere konsistente beslutninger fra dommere

David de Gea mener, at det røde kort til Casemiro ændrede kampen for Manchester United.

David de Gea er ikke helt tilfreds med linjen fra dommerstanden i Premier League, efter at Manchester United måtte se Casemiro blive udvist i 0-0-kampen mod Southampton søndag.

– Jeg synes, at dommerne bør være mere konsistente. Nogle gange giver de rødt kort og andre gange ikke (i den slags situationer, red.), udtaler De Gea ifølge Football Daily.

Spanieren er ikke i tvivl om, at det røde kort ændrede kampen for United.

– Det blev en anden kamp, efter vi kom en mand i undertal. Vi kæmpede til det sidste i et forsøg på at score og gjorde vores bedste. Men det var svært, og vi måtte forsvarere os en del. Vi må tage pointet med os og fortsætte herfra, siger den spanske målmand.

Manchester United indtager fortsat tredjepladsen i Premier League med to point ned til Tottenham på fjerdepladsen. De røde djævle har dog en kamp i hånden på London-holdet.

2 kommentarer
 1. Hmm når man som Casemiro vælger at takle med knopperne forrest på bolden så risikere man selvfølgelig at sålen glider af bolden og direkte op på skinnebenet pp modstanderen….

  Der er ikke noget at kommer efter her, rødt kort.

  Tilgengæld syntes jeg at Southamptons fremragende keeper rammer Rashfords fod med sit knæ få han glider/dækker bolden ud….enhver der har spillet med den lille runde ved jo at en sådan berøring kan føre til at man kan “spænde” ben på sig selv efterfølgende….at VAR ikke ser den igennem undre mig, kan være dommerne vurdere af Rashford selv føre sin fod mod keeperen knæ…men alligevel.

  Nå men vi tilkæmpede os det ene point helt fortjent og med et stærkt forsøg på at snuppe alle 3 point …godkendt trods alt.

  GGMU

 2. Altid farligt, og unødvendigt at takle med dupperne først. Så hellere sætte indersiden i jorden foran bolden, og stramme alle musklerne i hele kroppen.
  Vil dog give DDG og ETH ret i at, kendelserne i Premier league er i øst og vest, alt afhængig af hvem der dømmer og spiller. Så en kamp sidste weekend (kan ikke huske hvilken) hvor præcis samme situation skete, men hvor der kun blev dømt frispark. Det er efterhånden ligesom at se håndbold, der dømmes der også i øst og vest.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: United i undertal stod godt defensivt

Næste artikel

Garnacho forlader Old Trafford på krykker

ANNONCE