De Gea: Vi skal i top fire

United går nu ind i en afgørende periode. David de Gea ser kun en mulighed, når sæsonen er slut.

Med fantastiske sejre i de seneste spillerunder går Manchester United nu ind til resten af sæsonen med stor selvtillid. David de Gea taler om, hvor vigtigt det er at slutte på den Champions League-givende fjerde plads, som har været målet helt fra sæsonstart.

– Vi SKAL kvalificere os til Champions League lige meget hvad. Nu har vi allerede misset en sæson i Europa, det må ikke ske igen for en klub som Manchester United, sagde De Gea tidligere på ugen til FIFA.com.

Målmanden har været Uniteds bedste i sæsonen indtil videre, hvor han ved flere lejligheder har sikret point til de røde djævle. De Gea har selv lidt af svaret på, hvorfor det er gået ham så godt de seneste sæsoner.

– Jeg er en meget rolig målmand. Det er vigtigt for resten af holdet, at målmanden spiller med en masse ro og overblik, det smitter af.

England har ændret De Gea

Da De Gea i tidernes morgen kom til Premier League, der var det som en meget spinkel og usikker målmand. Hvem husker ikke den kritik, der haglede ned over målmanden i de første par sæsoner. Han er dog vokset med opgaven, og han fremstår lige nu som en af verdens bedste målmænd.

– Engelsk fordbold har virkelig ændret mig. Jeg har udviklet mig fysisk, udviklet min koncentration og generelt forbedret alle aspekter af mit spil. Jeg var meget ung, da jeg startede her, men fire år har gjort meget. Jeg synes virkelig, den her liga passer godt til mig nu.

Et af de største spørgsmålstegn i denne sæson er om De Gea forlænger sin kontrakt med Manchester United. Der er ingen tvivl om, at klubben vil gå lang i bestræbelserne på at beholde De Gea, men der skal som sagt to til tango.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Manchester United-reserve er Premier Leagues mest vindende

Næste artikel

Skader: Smalling tvivlsom - Robin van Persie ude

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share