Skader: Smalling tvivlsom – Robin van Persie ude

Det er for tidligt at sige om Chris Smalling bliver klar til påskens kamp imod Aston Villa.

Louis van Gaal kunne fredag ikke give noget klart svar om hvorvidt Chris Smalling bliver klar til lørdagens kamp imod Aston Villa.

Den engelske forsvarsspiller måtte udgå fra Englands venskabskamp imod Italien tidligere på ugen efter at have følt ubehag, og han er ifølge Louis van Gaal fortsat ikke blevet helt frisk efter sygdommen.

Det kom frem på fredagens pressemøde, hvor han blev spurgt til om der var nogen skadede spillere som følge af landskampene.

– Der er kun Smalling., som er blevet syg. Det er han fortsat, så jeg må vente og se om han træner med i dag. Det er ret tæt på kampen, så nu må vi se.

Han kunne desuden meddele at både Luke Shaw og Robin van Persie fortsat ikke er helt klar til kamp.

– Robin er kommet tilbage på træningsbanen og Luke Shaw har allerede været tilbage i en uges tid, men kampformen er ret vigtigt. Man kan ikke sammenligne en spiller som har været ude i 4-5 uger med spillere, som har den nødvendige kampform. 

– Vi har en klar proces i truppen for skadede spillere. Når de er friske efter skader, så bliver de først testet af fodboldtrænere før de kommer til mig. Robin er ikke engang kommet videre til fodboldtræner-stadiet. Han er ikke med i min gruppe endnu. Luke Shaw er med i gruppen, så det er anerledes med ham. Men Robin van Persie er ikke klar endnu, afslørede Louis van Gaal

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Gea: Vi skal i top fire

Næste artikel

LVG skamroser Marouane Fellaini

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share