Den nye trøje kan få debut i reservekamp

Denne sommer skifter Manchester United Nike ud med Adidas, og den nye trøje, der markerer det rekordstore sponsorat, bliver sandsynligvis brugt første gang af reserveholdet.

Den 1. august træder Manchester United og Adidas’ enorme tøjaftale i kraft. Aftalen er 750 millioner pund værd og løber over de næste ti år. Det gør den til den største af sin slags i fodboldhistorien, men selv historieskrivning kan ske under beskedne kår.

Der er således udsigt til, at den nye spilletrøje fra Adidas bliver båret første gang af reserveholdet, skriver Daily Telegraph. Årsagen er, at den nuværende aftale med Nike først udløber den 31. juni, og derfor kan førsteholdet ikke bruge Adidas-tøjet på preseason-turen til USA.

Derudover skulle Louis van Gaal have afvist at spille en venskabskamp op til Premier League-starten, som man gjorde mod Valencia for et år siden. Dermed er den indledende runde af ligaen, som starten den 8. august, første chance for at se førsteholdet bære de rekorddyre trøjer.

Det betyder altså, at alle reserve- og ungdomskampe i den første uge af august vil udløse debut til Adidas-tøjet under omstændigheder, der er noget mere uanseelige end aftalen i sig selv.

Er du i tvivl om, hvornår holdet tager på preseason-tur, og hvornår det kommer hjem? Husk, at du kan danne sig et overblik over sommerens vigtigste United-datoer her.

Forrige artikel

Herrera tænker kun på succes med United

Næste artikel

Smalling: Vi har gjort det godt sammen

ANNONCE