Ungt talent til Rangers

Unge Jordan Thompson har fundet ny arbejdsgiver, efter han i sommers blev frigivet i United.

Efter sidste sæson valgte United at frigive en håndfuld unge spillere, som siden har været rundt og søge efter nye klubber. Jordan Thompson har nu haft heldet med sig, og skrevet under på en aftale med den tidligere skotske storklub Glasgow Rangers.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den 18-årige midtbanespiller fra Nordirland har skrevet under på en 2-årig aftale med skotterne, efter at have tilbragt de seneste fire år på Uniteds akademi.

– Det har været fantastisk indtil videre. De første dage trænede jeg med u20-holdet, og siden har jeg trænet med førsteholdet. Jeg har været her en gang til en kamp med min far, men i dag var det bare en ubeskrivelig følelse at skrive under på kontrakten. Jeg var på prøve et par andre steder, men i Rangers elskede jeg det virkelig, siger Thompson til klubbens hjemmeside.

Rangers er pt placeret i den næstbedste skotske række, og kæmper fortsat for at komme tilbage efter konkurs og tvangsnedrykning for nogle år siden.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Depay: Van Gaal overbeviste mig

Næste artikel

Akademiet: Er det så skidt?

ANNONCE