Der var ingen bombetrussel

Der gik chokbølger gennem hele fodboldverdenen, da det forrige onsdag kom frem, at 10 anholdte islamiske ekstremister oprindeligt havde planlagt, at Old…

Der gik chokbølger gennem hele fodboldverdenen, da det forrige onsdag kom frem, at 10 anholdte islamiske ekstremister oprindeligt havde planlagt, at Old Trafford skulle være målet for endnu et Al-Qaeda angreb.

De 10 personer, hvoraf en af dem var en kvinde, og en anden var en 16-årig dreng, skulle ifølge de engelske aviser have sikret sig billet til kampen om lørdagen imod Liverpool. Et af de mest kendte opgør i engelsk fodbold, og samtidig to hold som havde oplevet nok af tragedier gennem deres klubhistorier.

Det var The Sun, som startede med, at bringe historien på baggrund af en anonym kilde i politiet, som bl.a. havde vist dem billetterne til kampen.
Men i denne uges udgave af The Observer kan avisen fortælle, at der intet grundlag var for det store politiopbud på og omkring stadion, da kampen blev spillet.

Billetterne var nemlig nogle fra sidste sæson, og var kun beholdt som souvenir.
Avisen kan desuden fortælle, at alle de 10 formodede terrorister er blevet løsladt pånær en nordafrikaner, som er blevet tilbageholdt.

Greater Manchester Police har afvist at kommentere sagen.

Til kampen imod Liverpool var der indsat store sikkerhedsstyrker.
De små 70.000 tilskuere måtte flere gange igennem kropsvisitation, før de kom ind på stadion.

Forrige artikel

3 dage igen

Næste artikel

Silvestre: Vi må kæmpe til det sidste

ANNONCE