Deschamp: Tag en beslutning, Martial

I den senere tid har rygterne om Anthony Martials fremtid svirret. Den franske landstræner Didier Deschamp har i den forbindelse også givet sin mening til kende om sagen.

Den franske landstræner Didier Deschamps har været ude og udtale sig om Anthony Martials situation i Manchester United. Rygterne om den offensive spillers fremtid har været mange og senest skulle Juventus være interesseret i spilleren. En kombination af manglende spilletid og tiltro fra træner José Mourinho skulle have frustreret den 22-årige franskmand. Landstræneren slår dog fast, at han ikke vil rådgive Martial men blot give sin mening til kende.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Spillerne ved, at det er bedst, hvis deres problemer på transfermarkedet bliver løst så hurtigt som muligt, men jeg ved også, at det ikke altid kan lade sig gøre, udtaler Deschamps til det franske medie Tuttosport.

Det er i øvrigt ikke første gang at Deschamps, udtaler sig om en United-spiller. I sidste måned udtalte han sig ligeledes om Paul Pogbas situation i Manchester United.

Martial har i denne sæson i Premier League været involveret i 26 kampe, hvoraf 16 har været fra start. Han er yderligere noteret for ni mål og fem assists.

Martials kontrakt med Manchester United udløber desuden næste sommer.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Podcast: Manchester City - Manchester United

Næste artikel

Tidligere United-spiller: Pogba er ikke i samme liga som de Bruyne

ANNONCE