“Det er din skyld, Jesper!”

I en del af en ny bog afslører Jesper Blomqvist således, hvordan Roy Keane skød hele skylden på hans gule kort mod Juventus og deraf missede Champions…

I en del af en ny bog afslører Jesper Blomqvist således, hvordan Roy Keane skød hele skylden på hans gule kort mod Juventus og deraf missede Champions League-finale på svenskeren i flere uger efter episoden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det var en halvskidt aflevering fra Uniteds svensker, der førte til at Keane måtte gå ned og tackle. En tackling, der var så mistimet at det blev til gult kort og karantæne. Men det var ikke Keanos egen skyld, ifølge hans egen mening.

“Keane var rasende på mig efter Juventus-kampen. For Keane var hans turnering slut, da jeg lagde en skidt aflevering til ham, så han blev nødt til at tackle Zidane for at blokere et kontraangreb. Han fik et gult kort og vidste med det samme, hvad det betød. Det blik han sendte mig derefter, glemmer jeg aldrig.”

“Det er ene og alene din skyld, jeg misser finalen,” rasede han efter kampen mod mig. Det var selvfølgelig hårdt at høre, men samtidig tog jeg ikke større notits af det, for sådan var Roy. Ingenting var hans skyld. Han fortsatte med at snakke om det i et par uger, før det blev lavet til en slags joke i min tid på Old Trafford.”

I bogen Match of my Life – European Cup Finals, fortæller Blomqvist ydermere om testimonial-Keane, at han var irriterende, egoistisk og ikke en mand, man skulle lægge sig ud med. Alligevel drillede Keane tit de andre – i særdeleshed Phil Neville.

Forrige artikel

Torres bytter med van Nistelrooy?

Næste artikel

United bedst på sidste spilledag

ANNONCE