Djemba-Djemba bad selv om skifte

Således fortæller Djemba-Djemba ifølge Skysports.com, at Fergie ikke var meget for at lade ham smutte helt og aldeles, men derimod bare ville udleje ham…

Således fortæller Djemba-Djemba ifølge Skysports.com, at Fergie ikke var meget for at lade ham smutte helt og aldeles, men derimod bare ville udleje ham for resten af sæsonen.

Djemba-Djemba mener dog ikke det var en holdbar situation for ham, da han ikke ved noget om, hvornår Roy Keane har tænkt sig at stoppe karrieren. Og i en alder af 23 år mener den tidligere Nantes-spiller, at det igen er på tide med fast fodbold hver weekend.

“Problemet er, at jeg ikke ved, hvornår Roy Keane siger stop. Ingen ved om han stopper til sommer, til næste år eller senere end det. Sir Alex sagde til mig, at jeg er en stor personlighed, men jeg gik alligevel ind på hans kontor og bad om at komme blive solgt, for jeg ville have spilletid.”

“Han blev overrasket over min udmelding, men jeg sagde til ham, at nu måtte jeg spille fast og takkede ham ellers for at han hentede mig til England. Han sagde han så ville udleje mig, men jeg måtte væk, for mine i konkurrenter i United er stadig unge,” siger Djemba-Djemba i dag.

Forrige artikel

Vieira: Jeg er uskyldig

Næste artikel

FA tager ikke tunnel-opgøret op

ANNONCE