Djemba-Djemba har fundet sig tilrette i Manchester

Manchester Uniteds sommererhvervelse af den afrikansk fødte midtbanespiller Eric Djemba-Djemba har fået mange til at spærre øjnene op. Djemba-Djemba blev købt fra Nantes, som spiller i den bedste franske fodboldliga. Her har han gjort det så godt, at Manchester Uniteds talentspejdere har fået øjnene op for Djemba-Djembas talent, og har derefter anbefalet ham til Sir Alex Ferguson.

Eric Djemba-Djemba har nu spillet for Manchester i cirka 3 måneder, og han er faldet godt til.

“Jeg føler, at jeg har levet her i 10 år, og spillerne behandler mig som om, at jeg altid har været i klubben,” sagde Djemba-Djemba og fortsatte:

“Jeg tror englænderne har den samme mentalitet, som vi har i Afrika. Derfor føler jeg mig hjemme.”

Eric Djemba-Djemba har også formået at fare vild på hans vej til Old Trafford på Bolton kampdagen. Her til fortæller han, at Sir Alex Ferguson ikke blev sur på ham, men gjorde bare nar ad ham foran alle de andre spillere i Manchester Uniteds trup, og det grinede de allesammen af.

Djemba-Djemba fortæller også om en gang, han endnu en gang var faret vild, hvor han mødte en Manchester City fan:

“En anden gang blev jeg nød til at hive fat i en politibil for at spørge om vej, og køreren af bilen var City fan. Han fortalte mig, at fordi jeg er “Red”, måtte jeg selv finde vej, men han jokede bare.”

Forrige artikel

Fab: Det er min egen skyld

Næste artikel

Pires: Vi hader ikke United

ANNONCE