Djordjic overvejer landsholdsmuligheder

Den svensk/serbiske spiller tilbringer i øjeblikket tiden i Røde Stjerne i Beograd, efter han i sommers blev udlejet af Manchester United på ny, efter han netop var kommet “hjem” efter et tilsvarende lejeophold i danske AGF.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Djordjic har både svensk og serbisk pas, og har hele tiden været mest åben for en fremtid på det svenske landshold, men nu fortæller han, ifølge Ekstra Bladet, at han er åben for begge lande:

“Det er farvel til Sverige, hvis jeg får et opkald fra det serbiske landshold. Og det samme gælder den anden vej rundt. Jeg vil hellere takke ja til Serbien og Montenegro fremfor aldrig at få chancen i Sverige, siger Djordjic, der kom til Manchester United fra Bromma-Pojakarna i 1999.

“Jeg skal have talt med begge fodboldforbund. Jeg vil gerne spille for Sverige, men jeg må også vurdere, hvad der er bedst for min fodboldfremtid. Entusiasmen for fodbold er større her i Serbien. Sport er alt hernede. Du er enten konge eller ingenting,” siger Djordjic.

Djordjics chancer for førsteholdsfodbold er små, og det har også været grunden til, at han for anden gang er lejet ud.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nye skadesproblemer for United

Næste artikel

Optakt: Middlesbrough tager imod United

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share