Dortmund blokerer for Mkhitaryan-skifte

Det er meget muligt, at Henrikh Mkhitaryan gerne vil til Manchester United, men det får han ikke lov til. Det forsikrer Borussia Dortmunds administrerende direktør, Hans-Joachim Watzke.

Henrikh Mkhitaryans agent, Mino Raiola, har været meget åbenmundet omkring sin klients ønske om et sommerskifte væk fra Signal Iduna Park. Men på ledelsesgangene i det tyske er de ikke interesserede i at slippe deres offensive es.

– Vi har forhandlet med Henrikh Mkhitaryan i fire måneder, og vi er nu overbeviste om, at vi ikke når til enighed. Det betyder dog ikke, at han får lov at skifte, siger Hans-Joachim Watzke til det tyske medie Bild.

– Vi har diskuteret det i ledelsen, og nået frem til, at Mkhitaryan bliver i Dortmund næste sæson, lyder udmeldingen, selvom det formentlig vil betyde, at den 27-årige armenier forlader klubben på en fri transfer.

Mino Raiola, der måske bedst er kendt for at være Zlatan Ibrahimovic’ frembrusende agent, er absolut ikke imponeret over Borussia Dortmunds behandling af sin klient, og siger, at de bryder deres løfte, hvis de ikke skifter mening i løbet af sommerens transfervindue.

– Mkhitaryan er blevet lovet, at han kunne skifte denne sommer, men nu er Dortmund-ledelsen åbenbart kommet på andre tanker således, at han først kan skifte transferfrit næste sommer. Det er virkelig uprofessionelt, siger Mino Raiola.

Henrikh Mkhitaryan indtog førstepladsen over assists i Bundesligaen denne sæson med 15 oplæg. Det krydrede han med 11 scoringer for Dortmund, der endte på andenpladsen.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

PL-kampprogrammet for 2016/17

Næste artikel

Marca: Skifte er op til Varane

ANNONCE