Marca: Skifte er op til Varane

Manchester United er klar til at slå til, hvis Raphael Varane beslutter sig for at skifte denne sommer. Det er helt op til ham selv, skriver spanske Marca.

Selvom Raphael Varane spillede 33 kampe i alle turneringer for Real Madrid i den forgangne sæson, så har franskmanden måtte se til fra bænken, når de største kampe udspillede sig.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Real Madrids manager, Zinedine Zidane, foretrækker tydeligvis partnerskabet mellem Sergio Ramos og Pepe, og det er begyndt at gå Raphael Varane på nerverne.

Marca skriver desuden, at bolden er på Raphael Varanes banehalvdel – hvis han vil skifte, så skal han melde det klart ud til ledelsen i Real Madrid, og så vil han få lov, hvis det rette beløb lander på deres bord.

Jose Mourinho hentede Raphael Varane til Real Madrid fra franske Lens i sin tid, og han skulle være meget interesseret i at bringe ham til Old Trafford for at styrke defensiven i sin nye klub.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Dortmund blokerer for Mkhitaryan-skifte

Næste artikel

Löw: Schweini skal snakke med Mourinho

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share