Dortmund og Manchester United bekræfter: Er blevet enige om Sancho-aftale

Både Manchester United og Borussia Dortmund har her til eftermiddag bekræftet, at de er blevet enige om en aftale, der sender Jadon Sancho til den røde del af Manchester.

Flere forskellige medier kunne onsdag aften melde om, at en aftale, der sender 21-årige Jadon Sancho til Manchester United, var en realitet. Her til eftermiddag blev det så klubbernes tur til at bekræfte det.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På Manchester Uniteds officielle hjemmeside har de netop meldt, at de er blevet enige med Dortmund om en transfer af Jadon Sancho. Dog mangler der stadig et lægetjek, som eftersigende først skulle foregå efter EM-slutrunden.

Dortmund kunne såvel også bekræfte det på deres pressemøde tidligere, som de havde forud for næste sæson. Her var Dortmunds administrerende direktør Hans-Joachim Watzke tydeligt skuffet over Sanchos valg.

– Vi er blevet enige med Manchester United om (en transfer af, red.) Jadon Sancho. Det var Jadon der gav udtryk for, at han ønskede at skifte, men vi ville gerne have beholdt ham. Vi er ikke så glade for pengene, men mere ked af at han forlader os.

Det tyder derfor på, at en årelang transfersaga er slut, hvis alt går vel ved lægetjekket.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medier: United går nu efter Varane

Næste artikel

Romano: Uniteds næste prioritet er Bruno-forlængelse

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share