Medier: United går nu efter Varane

ESPN og The Telegraph skriver, at Varane er Uniteds næste mål, og en fransk journalist skriver, at der er sket udvikling de seneste timer.

Manchester United vil efter succesfulde forhandlinger omkring Jadon Sancho – intet er officielt endnu – gå efter en forsvarsspiller, og Real Madrids Raphael Varane er højt på ønskelisten, skriver ESPN, SkySports og The Telegraph.

ESPN skriver således torsdag, at en handel er tæt på at være i hus – hvilket virker usandsynligt. Men det virker sandsynligt, at Real Madrid kan være åbne for at sælge, da franskmanden har kontraktudløb næste sommer. 

Det er Mark Ogden, der for ESPN skriver, at Real Madrid værdisætter Varane til 70 millioner euro – en pris United synes er for høj med kontraktudløbet i mente. Ifølge ESPN er Real Madrid åbne for en handel, da der skal rejses penge til den nye træner Carlo Ancelottis genopbygning af holdet.

SkySports skriver i dag, at United er interesseret i franskmanden, ligesom også James Ducker fra The Telegraph skrev det onsdag aften.

Fransk journalist melder om fremskredne forhandlinger
Den franske journalist Julen Maynard skriver her torsdag omkring på Twitter, at forhandlinger mellem Manchester United og Real Madrid har taget fart de seneste timer, men at intet er bekræftet endnu. Dog fortsætter diskussionerne, skriver han.

 

 

Manchester United er tidligere blevet brugt som led i kontraktforhandlinger i Real Madrid (læs: Sergio Ramos), og det kan også være tilfældet i den her sag om Raphael Varane.

Det taler også en smule imod, at den spanske storklub allerede har sagt farvel til Sergio Ramos denne sommer, og det vil være opsigtsvækkende, hvis de vinker farvel til to centrale forsvarsspillere i samme vindue.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

EM-karakterbogen: Runde 4

Næste artikel

Dortmund og Manchester United bekræfter: Er blevet enige om Sancho-aftale

ANNONCE