Drogba overbeviste Bailly

Efter råd fra Didier Drogba valgte Eric Bailly at skifte til United for at arbejde sammen med José Mourinho.

Eric Bailly blev Uniteds første signing denne sommer. Spilleren fra Elfenbenskysten havde en god sæson i Villareal sidste år, og Mourinho valgte derfor at smide omkring 30 millioner pund efter forsvaren. 

Den stærke forsvarer havde dog flere bud på hånden, men det var efter råd fra Chelsea-legenden Didier Drogba, at Bailly traf sit valg.

– Jeg spillede sammen med Drogba på landsholdet, og han har fortalt om, hvad Mourinho har gjort for hans karriere. Jeg vil trænes af en manager, der arbejder hårdt.

– Yaya Toure ringede også til mig og bad mig komme til City, men efter Drogba havde rådgivet mig, og jeg havde snakket med Mourinho, var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg skulle vælge, siger Bailly til ESPN.

I United er der store forventinger forud for den nye sæson. Eric Bailly er også klar over, at han er kommet til en stor klub, hvor mange dygtige spillere tidligere har slået deres folder.

– I Manchester United har der været mange store spillere. Alle snakker om Eric Cantona, og han er en legende her. Jeg ønsker at gøre det bedste for at nå hans niveau, men jeg ved, det bliver svært. 

 

Bestil den nye Manchester United-trøje her (20% rabat til t.o.m. 31/8)!

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Mourinhos trup er ved at tage form

Næste artikel

- Pogba skal være velkommen

ANNONCE