– Pogba skal være velkommen

Wayne Rooney ser gerne Paul Pogba tilbage i den røde United-trøje.

Han har tidligere spillet med ham i Manchester United, men meget er siden sket for begge parter. Manchester United har igennem de seneste sæsoner lidt efter Fergusons farvel, mens Paul Pogba bare er blevet bedre og bedre.

Wayne Rooney husker udemærket Pogba fra sit tidligere ophold, og han er ikke i tvivl om, at han kan få en stor fremtid i klubben, hvis han vælger at skrive under på en kontrakt.

– Jeg håber da helt sikkert, at han ønsker at komme tilbage til os. Hvis han ønsker det, så vil vi tage i mod ham med åbne arme, siger Rooney i følge Sky Sports. 

– Han vil helt sikkert mene, at han har noget at bevise, og klubben vil sende et stærkt signal ved at hente ham. 

Wayne Rooney husker tiden med Pogba i Manchester United rigtig godt, og han afslører at franskmanden var en hård negl til træning. 

– Han var en af de spillere, som du altid slog dig på. Enten var det et knæ i siden, eller også var det en albue, som kom flyvende. Det var helt sikkert ikke meningen, men det skete bare på grund af hans intensitet. 

– Hvis han kommer igen, så ser jeg frem til mere af det samme. Han er et stort talent, og han kunne allerede dengang skabe fantastiske ting. Det er klart, at han er blevet endnu bedre nu. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Drogba overbeviste Bailly

Næste artikel

De Gea om de nye spillere

ANNONCE