Ed skyld i Reading-keepers succes

For fem år siden var Hahnemann nemlig fastlåst. Readings ankermand var reserve for Maik Taylor, og havde ejer Muhammed Al-Fayed på det givne tidspunkt…

For fem år siden var Hahnemann nemlig fastlåst. Readings ankermand var reserve for Maik Taylor, og havde ejer Muhammed Al-Fayed på det givne tidspunkt ikke lokket Edwin van der Sar til Craven Cottage, var det Hahnemann, der skulle have siddet som backup på bænken for London-klubben.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I stedet fik Hahnemann lov at forlade Fulham på lån. Først gik turen til Rochdale og siden til Reading, hvor den daværende manager Alan Pardew blev så imponeret over det han så, at han straks signede Hahnemann permanent. Siden har amerikaneren etableret sig som en af de mest respekterede målmænd i England, og lørdag kommer Hahnemann så op mod ham, der på det nærmeste reddede hans karriere.

“Van der Sars skifte til Fulham var det bedste, der overhovedet kunne ske for mig. Hvis ikke han var kommet, skulle jeg have siddet som reserve for Maik Taylor, men i stedet blev jeg udlejet. Først til Rochdale og siden til Reading, hvor jeg blev købt permanent efter sæsonen. Det er sjovt som tingene engang imellem falder i hak. Man kan vel sige, jeg skylder van der Sar en tjeneste,” lyder det fra Hahnemann.

Hvis Hahnemann har i sinde at give van der Sar lidt igen, kunne han jo passende lukke et par mål ind i Readings næste ligakamp…

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United holder øje i Lissabon

Næste artikel

Glazer bliver rigere

ANNONCE