Edwin van der Sar vil fortsætte

Manchester Uniteds førstevalg på målmandsposten har afsløret, at han ikke vil ende sin bemærkelsesværdige karriere før han har vundet Champions League for…

Manchester Uniteds førstevalg på målmandsposten har afsløret, at han ikke vil ende sin bemærkelsesværdige karriere før han har vundet Champions League for tredje gang. Den 38-årige hollænder er på vej tilbage fra en skade han pådrog sig i forsæsonen, og har derfor stadig sin sæsondebut til gode, i det der muligvis er keeperens sidste sæson for Manchester United. Men ikke hvis det står til stopperen selv.

”Jeg vil ikke stoppe. Ved slutningen af min ferie denne sommer, var jeg ivrig efter at komme tilbage til træningsbanerne. Jeg er sulten efter, at vinde Champions League igen, lige meget om jeg har vundet det før eller ej. Sæsonen kan ikke starte tidligt nok for mig, og det var ærgerligt at jeg pådrog mig denne skade,” fortalte Edwin van der Sar the Sunday Mirror, og fandt samtidig tiden til, at rose hans midlertidige erstatning Ben Foster.

”Jeg synes Foster har gjort det fint som min erstatning. Men jeg arbejder stadig lige så hårdt til træning som alle andre, om jeg så er gammel nok til, at jeg kunne være deres far eller ej,” jokede United-keeperen, og gjorde det dermed klart, at han håber på at kunne arbejde sig tilbage til startopstillingen hurtigst muligt.

Forrige artikel

United indleder jagt på ny målmand

Næste artikel

United-spillere ramt af virus

ANNONCE