– En af de bedste spillere i verden

José Mourinho er sikker i sin sag: Manchester United har i Paul Pogba fået en verdensstjerne, der kan blive en central del af Uniteds succes i mange år fremover.

Natten til tirsdag bekræfter Manchester United på deres hjemmeside, at man har skrevet under med den tidligere United-spiller Paul Pogba på en femårig aftale, med option på et år ekstra.

Franskmandens nye manager, José Mourinho, er både stolt og lettet over, at transferen endelig er gået igennem. Han er sikker på, at United har fået fingrene i en verdensklassespiller, der kan blive en afgørende brik i holdets succes i de kommende år.

 – Paul er en af de bedste spillere i verden og vil blive en nøglefigur på det United-hold, jeg ønsker at bygge op til fremtiden. Han er hurtig, stærk, kan score mål – og så læser han spillet bedre end mange ældre spillere.

– I en alder af 23 har han muligheden for at gøre den position til sin i mange år fremover. Han er ung og vil fortsætte med at blive bedre; han har muligheden for at blive en del af denne klubs hjerte over det næste årti og endnu længere.

Paul Pogba kostede angiveligt Mourinho og co. 89. mio. pund, hvilket vil være en ny verdensrekord. Sidst en engelsk klub gjorde det samme var tilbage i 1996, da Newcastle købte Alan Shearer for 15 mio. pund.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Pogba: Nyder at være tilbage

Næste artikel

Juventus takker Pogba

ANNONCE