En håndfuld blandede rygter

Nok er transfervinduet lige smækket i, men det stopper ikke rygtebørsen i at spekulere i, hvem Manchester United holder øje med. Her er en samling af de seneste historier.

Mediet France Football skriver, at folk fra Manchester United var på lægterne, da det franske u20-landshold tørnede ud mod Portugal forleden for at kigge på Lucas Digne. Den unge venstreback er muligvis udset til at blive kørt i stilling til at tage over for Patrice Evra på længere sigt, og hans nuværende klub, Lille, er i økonomiske vanskeligheder, hvorfor de ventes at ville sælge ud til sommer.

Sir Alex Ferguson er åbenbart en stor beundrer af Paris Saint Germains Marco Verratti. Det siger i hvert fald spillerens agent, Donati Di Campli, til mediet 10 Sport.

– Mange klubber har kontaktet mig (om Verratti, red.). FC Barcelona og Manchester United følger ham tæt. Jeg ved, at Ferguson er helt vild med ham.

Robert Lewandowski-rygterne ser ud til at ville fortsætte længe endnu idet Borussia Dortmund har afvist historien om, at de allerede har solgt polakken til Bayern München. Spillerens agent gør det klart, at United og Bayern kontaktede ham i sommers, og at angriberens fremtid bliver afklaret til sommer.

– Mange klubber kigger på ham (Lewandowski, red.), men egentlig er det kun Manchester United, som har vist konkret interesse. Jeg ved noget om Bayern-snakken, men det kan jeg ikke uddybe på nuværende tidspunkt. To klubber kontaktede mig i sommers – den ene var United, den anden Bayern, siger Cezary Kucharski ifølge Talksport.

Talksport har bragt en historie om, at Alexis Sanchez er ved at være træt af den manglende spilletid i FC Barcelona, hvilket har fået Manchester City, Chelsea og også Manchester United op af stolen. 

Manchester United er tilsyneladende blevet tilbudt en ecuadoriansk forsvarsspiller ved navn Frickson Erazo. Den 24-årige centerback spiller til dagligt i Barcelona Guayaquil i Ecuador, men hans agent sætter ham i forbindelse med et sommerskifte til England.

– Vi tog til Portugal for at mødes med nogle folk, som havde vist interesse i Erazo – deriblandt en talentspejder fra Manchester United. Vi har ikke modtaget noget konkret fra United endnu, men vi ved, at de vil hente en forsvarsspiller, så vi har tilbudt dem at se nærmere på min klient, siger agenten Orlando Villarreal til Radio La Ponderosa.

En anden agent, der har travlt med at sende sin klient til Manchester United, er Eliaquim Mangalas. FC Porto-forsvareren anses som et kæmpe aktiv for klubben, hvilket interessen i ham også afspejler.

– Manchester United, Bayern München og AC Milan – alle disse klubber har kig på min klient, men for nu tænker vi ikke over det. Vi må se til juni, siger agenten Fabrizio Ferrari til Antena 1.

Manchester United skulle være klar til at krydse klinger med Chelsea i jagten på ”den nye Neymar”. Santos’ næste stjerneskud hedder Neilton, og han har skabt stort postyr omkring sig efter have scoret fire gange i en prestigefyldt u18-turnering i hjemlandet. Den 18-årige offensive spiller menes at koste omkring fem millioner pund i skrivende stund.

The Daily Express skriver, at både Manchester United og Arsenal har Sporting Gijons unge teenageforsvarer, Borja Lopez, i kikkerten.

Forrige artikel

Nani involveret i trafikuheld

Næste artikel

Frustreret Anderson vil væk

ANNONCE