En håndfuld søndagssladder

Rygtemøllen svinger på højtryk disse dage. Vi bringer her et overblik over de seneste transferrygter omhandlende Manchester United.

Allerførst en historie fra Goal.com her til morgen, der mener at vide, at Manchester United i den grad har råd til en sæson uden Champions League-fodbold, hvis det skulle blive aktuelt. David Moyes skulle således blive givet hele 150 millioner pund til at agere på transfermarkedet på de næste to transfervinduer.

24 millioner af den bunke kan blive sendte Borussia Dortmunds vej, da rygter går på, at Ilkay Gündogan står højt på ønskelisten, og samtaler allerede er sat i værk. Tyskeren har misset hele sæsonen med en rygskade, men det har ikke dulmet hverken Uniteds eller Real Madrids interesse i den 23-årige midtbanespiller.

Sevillas kaptajn og United-transferemne, Ivan Rakitic, har netop annonceret, at han ikke ønsker at forlade det spanske i øjeblikket. Den kreative midtbanespiller har været den tredje mest værdifulde spiller i La Liga efter Messi og Ronaldo med otte mål og seks assists i 16 kampe. Liverpool og United rygtes yderst interesserede.

Ezequiel Garay er efterhånden blevet rygtet til Manchester United i nogle år, men det portugisiske medie, A Bola, vil ikke lade historien dø endnu. De mener, at den 27-årige centerforsvarer langt om længe vil fuldende sit skifte til Old Trafford til sommer for omkring otte millioner pund.

Manchester United fik i dag boostet deres chancer for et transferkup på Marco Reus, da den talentfulde tysker har gjort det klart, at han ikke vil følge i Mario Götzes og Robert Lewandowskis fodspor og skifte til Bayern München.

The Daily Express hiver også op i en historie, vi har hørt før. De skriver, at Juventus’ Claudio Marchisio skulle være træt af at stå i skyggen af Paul Pogba og Arturo Vidal, hvorfor et skifte kunne blive aktuelt. United skulle have testet vandene med et bud på 20 millioner pund for midtbanespilleren, der før har udtalt, at han ønsker at blive i Juventus i hele sin karriere.

Nu vi netop nævner den tidligere United-ungdomsspiller Paul Pogba, så spekulerer the Sunday Express i dag i, at Manchester United og Manchester City vil gå i infight om franskmandens underskrift startende med bud på 30 millioner pund.

SportDirectNews skriver, at Inter Milan skulle være klar til at sende enten Ricardo Alvarez eller Fredy Guarin til Old Trafford i bytte for Nani. Begge spillere huserer på midtbanen, hvor David Moyes gerne vil forstærkes.

Selvom Carlos Ancelotti har udtalt, at ingen af hans Galácticos får lov at skifte fra Real Madrid, så bliver historien om Fabio Coentrao ved med at dukke op i de engelske medier. David Moyes vil eftersigende leje portugiseren med en købsklausul afhængig af præstationer.

The Daily Mail skrev forleden, at Manchester United skulle have sendt talentspejderen Robbie Cooke til Spanien for at kigge Atletico Madrids angrebsprofil Diego Costa og den Athletic Clubs midtbanedynamo Ander Herrera i sømmene.

Roma råder over en attraktiv midtbanekreatør ved navn Miralem Pjanic, men selvom klubdirektøren Walter Sabatini kan melde om mange bud, så skulle han ikke være interesseret i at sælge her i januar. Manchester United nævnes som en af frontløberne.

Tidligere i dag kunne vi også bringe historien fra BT omhandlende danske Anders Lindegaard, mens Anderson sendes til Fiorentina, og Nani og Wilfried Zaha på udlån i henholdsvis Sporting Lissabon og Cardiff City af The Mail on Sunday.

Forrige artikel

BT: Tyskere lune på Lindegaard

Næste artikel

Rejsetip: Fulham-kampen bliver speciel

ANNONCE