Endnu en transfer gennemgraves

Manchester United kan dog nogenlunde ånde lettet op. Således er de ikke decideret indblandet i den nye sag, hvor italienske myndigheder i samarbejde med…

Manchester United kan dog nogenlunde ånde lettet op.

Således er de ikke decideret indblandet i den nye sag, hvor italienske myndigheder i samarbejde med de engelske vil gennemgå Edwin van der Sars overgang fra Juventus til Fulham tilbage i 2001.

I sidste uge meddelte den tidligere politidirektør for Metropolitanpolitiet i London, Lord Stevens, som leder efterforskningen, at 39 spillerhandler kommer under lup, herunder Uniteds køb af Louis Saha.
Nu melder andre internationale myndigheder sig for at kigge transfers i sømmene, og det går altså udover Edwin van der Sar, som ikke menes at have fået nogen personlige indtægter ud af handlen mellem Juventus og Fulham.

Derimod mistænker man klublederne, som kan have modtaget beskidte penge for handlen, skriver Sunday Mail.

Ifølge hollænderens agent, så er Van der Sar allerede blevet afhørt i sagen i lighed med andre øvrige indblandede personer.

Den internationale sag med van der Sar er ikke den eneste. Franske myndigheder vil nemlig også gerne stikke snuden frem.
Blandet andet skal Louis Sahas skifte fra Marseille til Fulham og videre til Manchester United gennemgraves, da den brugte agent ikke har haft den nødvendige licens.

Endvidere vil selvsamme myndighed også kigge på Paris SGs transfers de sidste 8 år, inklusiv Uniteds køb af Gabriel Heinze.
Manchester United menes ikke at have gjort noget forkert i disse handler.

Sladderpressen nævner i dag otte klubber ved navn, som de mener på det ene eller det andet led er indblandet i Lord Stevens-sagen. Manchester Uniteds navn er ikke iblandt.

Forrige artikel

OldTrafford.dk søger kampskribent

Næste artikel

Rio & Rooney må ikke deltage i MTV EMA

ANNONCE