Engelske aviser: Brasilianske Fred bliver United-spiller

Shaktar Donetsk-spilleren Fred er i England med det brasilianske landshold, og tabloidmedierne mener, at Manchester United sikrer sig midtbanespillerens signatur, før han rejser til VM i Rusland.

Fred skal til lægetjek på Old Trafford i starten af næste uge. Sådan lyder påstanden fra engelske aviser som Manchester Evening News og Daily Mail.  

De mener, at den 25-årige brasilianer har været i kontakt med Manchester United siden januar, og at det kommer til at koste 52,2 millioner pund at købe ham fri af Shaktar Donetsk. 

Fred er i øjeblikket i Liverpool, hvor han spiller træningskamp med det brasilianske landshold. Ifølge tabloidaviserne er Jose Mourinho desperat efter at få handlen i hus, før Fred rejser til VM i Rusland. 

Det er svært at vurdere troværdigheden af de engelske medier, der har det med at skrive om transfers til Manchester United, som vi andre drikker vand: De gør det hele tiden, og de gør det for at overleve.

Men Fred har også selv sat gang i spekulationerne med kryptiske beskeder og “likes” på Instagram. Og han har udtalt, at han var smigret over interessen fra Manchester. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Ferdinand: Pogba har brug for et godt VM

Næste artikel

Times: Arsenal vil hente Fellaini

ANNONCE