Er Rooney på vej til Kina?

Efter José Mourinho i går såede tvivl om Rooneys fremtid i United, er rygterne om et snarligt skifte taget kraftigt til i styrke.

 

Der har længe været snak i krogene. Kan Rooney være på vej væk fra United? Anføreren har ikke fået meget spilletid under José Mourinho, og derfor spekulerer mange i, at angriberen vil søge nye græsgange.

I går udtalte United-manageren, som vi også skrev her på siden, at Rooneys fremtid ikke er sikker, men hvis han skulle vælge at forlade United, vil det ikke være efter Mourinhos ønske. Han kunne dog ikke garantere, at Rooney var United-spiller efter tirsdag, hvor det kinesiske transfervindue lukker.

ESPN erfarer, at den rige kinesiske klub Tianjin Guanjian har bekræftet, at de har holdt indledende samtaler med Rooney. Hvis det bliver en realitet er rygtet, at Rooney vil blive den bedst betalte fodboldspiller i verden.

James Ducker, der er journalist på The Telegraph, skriver, at Rooneys fremtid i United afhænger af, om Rooney kommer til at spille i weekendens EFL Cup-finale mod Southampton. 

Tidligere holdkammerater har sympati med Rooney

Ifølge Rio Ferdinand, der i flere år spillede med Rooney for både United og det engelske landshold, så er tidspunktet måske ved at være det rette for United-anføreren.

– Når alt kommer til alt, så vil han bare spille fodbold. Han er professionel, og han ønsker ikke bare at sidde på bænken. Til det er han for stolt. Han er typen, der vil spille hele tiden, og hvis han ikke kan det i United, tror jeg han vil være den første til at sige: ‘Okay, jeg er ikke god nok til United’, og så vil han søge nye græsgange, siger Ferdinand til BT Sport.

Også Steven Gerrard, den tidligere Liverpol-anfører og holdkammerat til Rooney på landsholdet, føler, at Rooney kan have godt af at komme videre.

– Jeg har selv været i de sko, som Rooney er i nu. Det er den situation, hvor du bliver mere en breddespiller, og det er bare ikke det samme. Jeg ved, hvor meget Rooney elsker at spille. Jeg kan ikke klandre ham for at ville videre.

Det er den eneste transferhistorie, der i øjeblikket er værd at skrive om, da der lader til at være hold i den. Uanset om man bider negle, fordi man håber, Rooney forbliver United, eller man gerne ser ham skippet afsted, så skal man vente til tirsdag, hvor det kinesiske transfervidue som bekendt lukker.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martial: Jeg elsker Manchester United

Næste artikel

Romero vil bevise sit værd

Relaterede artikler
Total
0
Share