Martial: Jeg elsker Manchester United

Anthony Martial var i hopla på pressemødet i går og gav nogle glimrende svar på tidligere rygter.

Der har tidligere været sået tvivl om Anthony Martials fremtid i Manchester United. Han har ikke været det sikre førstevalg som sidste år, og det har med det samme sat gang i en række spekulationer. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På pressemødet forud for kampen mod Saint-Étienne var Anthony Martial selv tilstede, og her kom svarene ganske overbevisende, da han blev spurgt ind til sin fremtid i Manchester United.

– Jeg elsker virkelig Manchester United, og jeg elsker alle de fantastiske fans, som altid står bag mig og giver så meget glæde. Jeg forsøger altid at gøre mit bedste for holdet og fansene, og jeg vil blive her så længe som muligt, sagde Martial på pressemødet i går. 

Senere på pressemødet blev Anthony Martial spurgt ind til sin form i denne sæson, og det var endnu en gang en spiller i total overskud, der svarede på pressens spørgsmål.

– Sidste år spillede jeg meget, og jeg havde chancen for at præstere i mange kampe i streg. Jeg accepterer, at jeg må vente på min chance i denne sæson, for jeg har en masse fantastiske holdkammerater, som også står på spring. 

– Manageren prøver altid på at udvælge den gruppe, som han finder bedst til den enkelte kamp. For os spillere handler det bare om at være klar, når han giver os chancen. 

Anthony Martial have en fantastisk sidste sæson, men det er ikke nok for ham at se tilbage på forrige sæson. Han arbejder hårdt hver eneste dag på at blive en endnu bedre fodboldspiller. 

– Jeg arbejder meget og hårdt hver eneste dag. Jeg forsøger at suge til mig fra de andre spillere, så jeg kan forbedre mine egne evner yderligere. Jeg er meget heldig med, at jeg er omgivet af sådanne spillere. 

– Jeg startede som centerforward, men spiller nu mest på kanten. For mig betyder det ikke så meget, for jeg ønsker bare at bidrage til holdet. Det vigtigste for mig er at være på holdet, og så bestemmer manageren, hvor jeg skal spille. 

Anthony Martial og Manchester United spiller i aften returkamp mod Saint-Étienne. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Luke Shaw blev fundet for let

Næste artikel

Er Rooney på vej til Kina?

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share