Lokalavis: United vil hente Cristiano Ronaldo tilbage

Manchester Evening News beretter her til aften at Manchester United vil hente Cristiano Ronaldo tilbage fra Real Madrid.

Er Cristiano Ronaldo “den hemmelige spiller”? 

Jagt på at identificere Louis van Gaals mystiske spiller har efterhånden nået større højder end jagten på en anden hemmelig spiller, der har udgivet flere bøger og skrevet blogs hos The Guardian.

Her til aften fortsætter Manchester Evening News jagten på den spiller, som Louis van Gaal ikke ville give flere detaljer på forleden.

Ifølge avisen, så er der tale om Cristiano Ronaldo, som Manchester United i disse dage arbejder på at hente tilbage fra Real Madrid i en rekordstor handel.

Cristiano Ronaldo er på det seneste blevet meldt på vej væk fra Real Madrid efter ansættelsen af Rafael Benitez og salget af Iker Casilias. 

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Er Zlatan den hemmelige angriber?

Næste artikel

United mangler fortsat at bekræfte salg

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share