Erik ten Hag bekræfter: Alle medrejsende spillere er kampklar

Marcus Rashford, Luke Shaw, Marcel Sabitzer og Tyrell Malacia er alle rejst med til Andalusien, fordi de er i stand til at spille. Det udtaler Erik ten Hag på aftenens pressemøde forud for torsdagens returopgør i Europa League-kvartfinalerne mod Sevilla.

Tidligere i dag offentliggjorde Manchester United sin trup til returopgøret mod Sevilla i Europa League. I den 21-mand store trup, som er rejst til Andalusien, stod fire spillere, som på det seneste har været fraværende med småskader. Det gælder Rashford, Shaw, Sabitzer og Malacia.

De fire spillere indgik alle i en åben træning på Carrington tidligere i dag. Nu klarmelder Erik ten Hag dem endeligt til opgøret på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i morgen aften.

– De er tilgængelige. Det er derfor, de er med flyet. Jeg vil træffe en beslutning i morgen. I dag trænede vi, og vi vil se, hvad reaktionen er, og så vil vi træffe en beslutning i morgen, udtaler han til pressen.

Marcus Rashford har siddet ude med en skade i lysken siden opgøret mod Everton d. 8. april. Den engelske landsholdsspiller trænede med resten af ​​holdet på Carrington onsdag morgen, men han har også arbejdet individuelt på træningsanlægget. Den hollandske manager ønsker dog ikke at gå i ydeligere detaljer om holdets topscorer.

– Han havde en træning med holdet, men han havde også nogle sessioner individuelt inden, lyder det kortfattet fra Erik ten Hag.

Forrige artikel

Dato for afsløring af Jimmy Murphy-statue foran Old Trafford på plads

Næste artikel

Optakt: Returopgør mod Uniteds onde europæiske ånd

ANNONCE