Erik ten Hag: Der er en chance

Erik ten Hag fortæller at Marcus Rashford har en chance for at vende tilbage til returopgøret mod Sevilla om en uge.

Torsdag aften manglede United virkelig en målscorer til at gøre arbejdet færdigt med Sevilla i Europa League. I stedet blev det til en skuffende 2-2 og skader i forsvaret. Derfor skal arbejdes gøres færdigt næste uge i Spanien med en decimeret trup.  Her kan håbet blive placeret på Marcus Rashfords skuldre endnu en gang, og Erik ten Hag åbner en smule op for en retur for Rashford i Spanien.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Der er en chance, men jeg kan ikke  bekræfte noget i dette øjeblik, fortæller ten Hag om Rashfords muligheder for at være en del af returopgøret mod Sevilla.

Rashford har spillet 47 kampe denne sæson, hvor det er blevet til 28 mål og 10 assists for klubben. Næste kamp for Manchester United er ude mod Nottingham Forest, mens Sevilla altså venter i returopgøret i Spanien torsdag d. 20. april. Derefter venter Brighton i FA Cup semifinalen, så det er et kapløb mod uret for at få den engelske målmager tilbage på grønsværen.

1 kommentar
  1. Hmm lad nu Rashford blive helt klar til slutspurten i Premier League, det er der det vigtigste fokus skal ligge nu, ingen grund til at satse med ham småskadet i Sevilla med fare for en forværring efterfølgende.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag om Martínez' skade: Det er ikke akillessenen

Næste artikel

Ung keeper tilføjet Europa League-truppen

ANNONCE