Erik ten Hag om Martínez’ skade: Det er ikke akillessenen

Lisandro Martínez udgik i aftenens kamp mod Sevilla med en skade, som kunne give bange anelser om en overrevet akillessene. Erik ten Hag udtaler dog efter kampen, at skaden ikke er i området omkring akillessenen.

Det var ikke rare billeder, da Lisandro Martínez måtte bæres fra banen af sine to landsmænd, Acuna og Montiel, her til aften. Skaden så alvorlig ud, og forsvarsspillerens egen reaktion var heller ikke positiv.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Efter kampen udtalte Paul Scholes, at det lignede, at Lichas akillessene sprang i aktionen. Det afkræfter Erik ten Hag dog efter kampen.

– Det er ikke området (omkring akillessenen red.). Men jeg kan ikke sige, hvad det er. Men det er ikke området omkring akillessenen, fortæller han.

Erik ten Hag kan naturligvis ikke give mange flere informationer, inden der er foretaget undersøgelser af Martínez.

– Jeg tror ikke, at han spiller på søndag. Det er det det ligner. Men jeg kan ikke give en diagnose, og jeg foretrækker at vente, indtil vi er sikre og ved præcist, hvad det er, forklarer han.

Lisandro Martínez’ makker i midterforsvaret, Varane, måtte også udgå her til aften. Den hollandske manager sætter samtidig ord på den skade.

– Jeg har ikke talt med Rapha (Varane red.) efter kampen. Men det er en skade, som han har brokket sig over i løbet af de sidste par uger. Vi bliver nødt til at se, hvordan det er nu.

3 kommentarer
 1. Godt det ikke er akillessenen heldigvis, det er en grim skade og langvarig..

  Måske et slags brud i foden, træthedsbrud….

  Licha ku ihvertfald ikke støtte på foden….og det kunne godt være et tegn på et brud…desværre.

  Håber det bedste for ham.

  GGMU

  GGMU

 2. Jeg er meget enig, Thomas. En overrevet akillessene ville være skrækscenariet.

  Licha forlod efter sigende Old Trafford på krykker i går. Den argentinske journalist, Gastón Edul, melder om, at det muligvis kan være et brud på en af mellemfodsknoglerne. Det er trods alt bedre end en overrevet akillessene.

  / Thobias

  1. Ja det giver mening med et brud der….måden han hoppede på kunne godt tyde på han mærkede et “knæk” inden i foden…

   Nå men vi må se hvad diagnosen ender med at være..

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Vi skulle have scoret tre eller fire

Næste artikel

Erik ten Hag: Der er en chance

ANNONCE