Erik ten Hag

Erik ten Hag: Jeg stoler på mine spillere

Erik ten Hag forbereder sig på en hård kamp ude mod West Ham, og håber på at Garnacho kan nå at blive klar til opgøret.

Torsdag aften blev det til et skuffende 1-0 nederlag ude mod Brighton efter et sent straffespark. Nu venter West Ham på søndag som næste modstander, som efterhånden må være en must win for at fastholde pladsen i top-4.  Erik ten Hag har sagt nogle ord på hans forventninger til næste kamp, hvor han forventer at hans spillere kan gøre det bedre:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Hver gang i sæsonen, når vi har et nederlag, så slår vi tilbage, jeg stoler på mine spillere, vi skal gøre det igen, der er ikke tid til at tænke på det her. Så om en time, går vil til kampen mod West Ham, og al fokus bliver på at forberede os på dem.

Ten Hag skal nok stå for en god plan, og han forventer at spillerne tager noget ansvar.

– Vi laver en god plan, spillerne skal tage noget ansvar, og det vil de gøre. Jeg regner med dem, og de skal gøre det, og de kan gøre det, fordi vi har bevist i sæsonen, at hver gang vi har haft skuffelser, så slår de tilbage.

Hans plan kan forhåbentligt indeholde en ny angrebsmulighed da Alejandro Garnacho måske når at blive klar.

– Jeg tror det vil være den samme trup, måske en spiller mere, Garnacho. Vi må vente og se, måske kan han være involveret, men vi må se hvordan det udvikler sig.

Det bliver også til nogle rosende ord til West Ham manager David Moyes, som ten Hag ser frem til at møde igen.

– Det er en oplevelse, han er en fantastisk træner, som har været længe i Premier League. Jeg ser frem til det, vi har mødt dem to gange allerede i sæsonen. Det bliver endnu en god kamp. Hvert opgør er en krig, og det bliver en udfordring, så vi skal være klar.

 

Manchester United skal spille ude mod West Ham på søndag d. 7. maj klokken 20:00

Forrige artikel

Ten Hag frustreret over kendelse: Der var ikke frispark, inden Brighton fik hjørne

Næste artikel

Mejbri scorede årets mål i Birmingham

ANNONCE