MEN: United har taget beslutning om Weghorst

Ifølge MEN vil Manchester United ikke købe Wout Weghorst permanent til klubben.

Der er ingen tvivl efterhånden om at Manchester United mangler en angriber. I gårsdagens opgør mod Brighton var det tydeligt at der manglede firepower i frontlinjen. Wout Weghorst blev i januar transfervinduet hevet ind til at være en midlertidig løsning, og han bliver angiveligt heller ikke til mere end det. I følge Manchester Evening News har Manchester United nemlig besluttet sig for ikke at få den lange hollænder permanent til klubben.

I stedet bliver der angiveligt stadig kigget på Harry Kane i Tottenham, som skulle være Erik ten Hags førsteprioritet til at løse angrebskrisen. Derudover er Victor Osimhen, Randal Kolo Muani, og Rasmus Højlund de mest kendte mulige emner.

30-årige Wout Weghorst har spillet 13 kampe i Premier League, hvor han endnu ikke har scoret, og kun har fået en enkelt assist. I alt er det blevet til 26 kampe, og kun to mål samlet. Et enkelt mål mod Real Betis i Europa League, og et enkelt mod Nottingham Forrest i Carabao Cuppen. Hans kontrakt i Burnley løber ud i sommeren 2025.

 

1 kommentar
  1. Jeg har sagt nok om Weghorst…

    Men hvem pokker der end har anbefalet lejen af ham må have røde øre…Det siger vel dig selv at en spiller der ikke er god nok til Burnley i Championship ikke skal trække den røde trøje over hovedet…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Telegraph: ten Hag vil se på Amad Diallo i preseason

Næste artikel

Nederlag mod Brighton: Hvad lærte vi?

ANNONCE