Ten Hag frustreret over kendelse: Der var ikke frispark, inden Brighton fik hjørne

Erik ten Hag er efter aftenens sene nederlag skuffet over en dommerkendelse.

Manchester United tabte i kampens døende sekunder, da Luke Shaw fik hånden på bolden efter et Brighton-hjørnespark.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men ifølge United-manager Erik ten Hag skulle hjørnesparkssituationen aldrig have opstået, da han mener, at dommer Andre Marriner fejlagtigt tilkendte Brighton et frispark kort forinden.

– Der var hånd på. Måske var han ude af balance eller fik et skub i ryggen. Min vrede handler mere om frisparket før hjørnesparket. Det var aldrig et frispark. Der var så mange slemme tacklinger i aften, forklarer Erik ten Hag til Sky Sports efter kampen.

Alligevel fastholder Erik ten Hag, at United selv er skyld i aftenens nederlag, hvor han især giver manglende kynisme skylden.

– Vi skal være mere kyniske på de chancer, vi producerede i første halvleg. I sidste ende gav vi et mål væk, og det må ikke ske. Det var også en smule uheldigt, fordi det var aldrig et frispark, før hjørnesparket blev dømt, men vi kunne ikke komme tilbage (efter de scorede, red.), og så må vi gøre det på søndag i stedet (mod West Ham, red.)

– Vi havde klare chancer, store muligheder, og en af dem skulle være gået ind.

Manchester United måtte som bekendt gå fra banen uden at score i aften, og det er heller ikke fordi, at United har scoret meget på det seneste.

Alligevel er Erik ten Hag ubekymret, så længe mandskabet formår at bevare fokus i de kommende kampe.

– Jeg er ikke bekymret. Det handler om at bevare fokus. Hvis vi bevarede fokus, havde vi taget det ene point. Hvis man ikke kan vinde i sidste ende, fordi man ikke scorer på sine chancer, så sørger man for ikke tabe.

Med nederlaget er der åbnet en dør på klem for Liverpool i kampen om de eftertragtede Champions League pladser. Erik ten Hag fastholder dog, at alt er Uniteds hænder.

– Vi har alt i vores hænder, og vi skal komme tilbage. Vi tager læringen fra i aften, og så må vi videre, slutter Erik ten Hag.

4 kommentarer
 1. Tror ETH bør være mere bekymret og ikke mindst frustreret over den manglende skarphed på den sidste tredjedel og foran mål.

  Rashford er på ingen måde skarp og er langt fra det niveau han viste tidligere, han missede 3-4 oplagte muligheder i går ved dårlige førsteberøringer og timing, det er voldsomt bekymrende.

  Det er enormt kendetegnende at vores bedste spillere i øjeblikket er Lindeløf og Shaw på trods af at de begge i kampen mod Brighton laver kæmpe fejl, hvoraf den sidste koster et straffespark og dermed et point.

  Casemiro spiller heller ikke godt for fortiden, dumdristige aktioner er tæt på at koste kort og karatæne igen.

  Kan slet ikke forstå at Antony får lov at blive på banen, han er direkte ringe og slipper helt uforståeligt for et klokkeklart rødt kort, pivheldigt når nu ETH ikke længe før den episode havde pillet ham ud.

  Sancho spiller alibi fodbold uden noget som helst bid i sine få aktioner, Martial er slet ikke involveret nok, taber en tackling uden vilje til at vinde den, og ser ud til at være et andet sted rent mentalt.

  Tror faktisk det er første gang jeg sad og savnede Weghorst, ikke pga hans teknik, men pga hans fighter vilje….men igen han vinder ingen luftdueller eller kommer til noget der kunne blive farligt.

  Men cadeau til Brighton, de spiller altså en seværdig form for fodbold og vandt helt fortjent over os igen.

  Kampen i går viste ikke megen forskel på vores 1-2 nederlag på Ole Trafford, det er faktisk skræmmende og ikke mindst frustrerende.

  GGMU

 2. Vi er trætte, og tror ikke helt på det for tiden, men kan jo godt, det ved vi jo.
  Vi kommer frem til chancerne , i 1. halvleg især, det var lidt utur, og godt målmandsspil.
  Selvom Brigton var ret farlige, så scorede de jo ikke, før de fik et tilfældigt straffe, og vi har egentlig været ret skarpe nede bagved i år, når vi ser på, hvor mange forskellige forsvars-konstellationer vi har haft. Bare se hvor få hold, som har ladet færre mål ind i ligaen.
  Vi er på hælene, fordi vi hele tiden bliver overspillet i vores u-sammenhængende pres, og så er det jo nemt at spille den forbi en midtbane med, som mangler på kanterne eller render rundt oppe foran. Enten skal vi først presse ved midten, eller også er det alle frem til midten og så presse hårdt. Det er for hårdt at skulle løbe 50-70 meter hele tiden, for at presse og så ned og forsvare. Det ser vi mod alle de hold, som presser os. Det er vores største akilleshæl, at vi ikke kan spille os ud af simple pres.
  Det løser sig i næste sæson, det er jeg sikker på.

 3. I kan nu sige hvad i vil om brok og ikke brok Jeg synes Manchester U som aldrig før bliver bortdømt i mange kampe, og en mand som Casemiro er jaget vildt som om dommerene er blevet enige om han skal holdes nede, i siger han spiller skidt ja for fanden han tør jo dårligt rører odstanderne og gør han det er det febrilsk, ved ikke om det de rigtige tal men mener at have læst manden har tæt på 1.000 kampe meget få røde kort og så kommer han til PL vupti. Jota kan takle med knopperne i hovedhøjde og ser kun gult, hold nu op, og jaja ved godt det her ikke handler om andre klubber.
  Nå håber på fair dommer og god kamp i aften til alle
  GGMU

 4. Sprit

  Jeg syntes du har en pointe, men mest i forholdt til manglende konsekvens i andre situationer for andre spillere der laver noget lignende som vores Casemiro….dog er kvælertaget bare dumt og skal koste et rødt.

  En anden ting er at Premier League er verdens hårdeste liga rent fysisk og tror selvom Casemiro har spillet mange kampe uden at få rødt er tempoet og fysikken bare højere og hårdere i England.

  Forøvrigt slipper Antony jo piv heldigt med ikke at få direkte rødt mod Brighton…..så sol og vind skulle gerne udligne hinanden i sidste ende.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

De Zerbi om sejr: Der findes en fodboldgud

Næste artikel
Erik ten Hag

Erik ten Hag: Jeg stoler på mine spillere

ANNONCE