Evans: Det røde kort var korrekt

Jonny Evans bakker op om dommer Mark Clattenburgs beslutning om at sende Fernando Torres tidligt i bad, efter at spanieren fik sit andet gule kort for film.

Chelsea havde tidligere i kampen vendt 0-2 til 2-2, og havde gode muligheder for at hente alle tre point. Seks skæbnesvangre minutter vendte dog op og ned på denne situation, da ’the Blues’ måtte se serberen Branislav Ivanovic og Torres blive sendt tidligt i bad. Sidst nævnte for at filme på en tackling fra Jonny Evans.

Denne beslutning vakte ikke lige stor begejstring hos de to managers, og den medførte heftig diskussion mellem Chelsea-manager Roberto Di Matteo og Sir Alex Ferguson henover hovedet på fjerdedommer Mike Jones.

Evans enig i kendelsen
Evans blev spurgt efter kampen, om der var kontakt mellem ham og Torres i tacklingen, hvortil han svarede:

– På det tidspunkt føler jeg ikke, at der er kontakt, men efter at have set den igen, kan jeg godt se, at der var lidt kontakt.

– Jeg føler dog ikke, at det er nok til at få ham ned. Han kunne sikkert se, at han ikke kunne nå bolden. Jeg mener at dommeren traf den rigtige beslutning med at vise ham ud.

Sæsonens sværeste kamp
Et selvmål af David Luiz og Robin van Persies syvende Premier League-scoring havde givet United en tidlig føring, men Chelsea viste karakter, og fik udlignet til 2-2 kort inde i anden halvleg. En kamp som blev ligeså svær, som Nordireren havde forudset.

– Dette var nok den sværeste kamp, vi har haft i denne sæson, og især sidst i første halvleg. Chelsea lagde masser af pres på os, og vi havde det svært. Vi er måske heldig med at være foran med 2-1 ved pausen.

– Vi bliver nød til at vise karakter i sådan nogle kampe. Det var en svær kamp, og vi vidste at ville komme under pres. De fik udligningen og to udvisninger, og sidste ende fuldførte vi opgaven.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson: Udvisning var vendepunktet

Næste artikel

Chelsea klager over dommeren

ANNONCE