Evra: Fantastisk at være tilbage

En sand humørspreder var tilbage på Old Trafford til Carricks testimonial.

Patrice Evra huserede på back-positionen i Manchester United fra 2006 til 2014, hvor han skiftede til Juventus. Nu spiller han  i fransk fodbold for Marseilles, men søndag var han igen at finde i en United-trøje på Old Trafford. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den karismatiske fransmand var efter søndagens kamp i vanligt godt humør, og han var glad for at han kunne få lov til at trække den råde trøje over hovedet en gang til. 

– Det var fantastisk at være tilbage, og tak til Carrick for at invitere os alle sammen på denne store dag, sagde Evra til MUTV efter kampen. 

– Det var meget følelsesmæssigt for mig at se chefen, træde ind i omklædningsrummet, møde fansene og opleve stemningen igen på Old Trafford. Vi skal alle takke gud for sådan en fantastisk oplevelse.

Patrice Evra lovpriste i samme ombæring Michael Carrick, som han har stor respekt for. Han er sikker på, at han stadig har en stor rolle at spille i den kommende sæson. 

– Jeg tror, Michael Carrick fortsat vil være en afgørende spiller for Manchester United. Han har spillet glimrende i denne sæson, og alder er blot et tal. 

– Han vil fortsætte med at spille, præcis som jeg selv. Jeg har 24 brødre og søstre at forsøge, så jeg kan ikke bare stoppe med at løbe nu!, slutter Evra med et karismatisk grin. 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Agent: Martial bliver i United

Næste artikel

Lukaku har truffet en beslutning om sin fremtid

ANNONCE