FA: Der var intet snyd i Kleberson-handel

Det engelske fodboldforbund, FA, har ikke modtaget nogle beviser for, at der skulle have foregået nogle forbudte metoder i forbindelse med købet af Kleberson i sommer.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Der kom ellers beskyldninger fra hans tidligere klub, Atletico Paranense, forleden da klubbens præsident beskyldte united for at have frosset deres agent ud af forhandlingerne.

Samtidig skulle United have brugt en uautoriseret agent, hvilket er i modstrid med FIFAs regler.

FAs talsmand, Nick Barron, siger til Sportinglife:
“Efter det jeg ved, så har vi ikke modtaget noget som helst i denne sag. Hvis vi får nogle beviser, så vil vi kigge på det, men selv ikke det, vil være nok til, at begynde en efterforskning,” siger han idag.

United er efter beskyldningerne nu begyndt, at gøre spillerhandlerne mere offentlige, således fortalte klubben i deres pressemeddelse i forbindelse med købet af Louis Saha, hvor mange penge der var gået til agenter.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson forstår supporternes bekymringer

Næste artikel

Optakt: 34 år siden Best scorede double-hattrick

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share