FA sløjfer omkampe

Fra næste sæson vil der ikke længere være udsigt til en omkamp, hvis et FA Cup-opgør ender uafgjort efter ordinær spilletid. Det har FA i dag offentliggjort for at imødekomme udfordringerne med et tætpakket kampprogram.

Når den engelske fodboldsæson igen begynder at folde sig ud, bliver det under lidt af et tidspres, da man for det første kommer senere igang end normalt og samtidig skal være færdige, før der venter en EM-slutrunde næste sommer.

For at imødekomme lidt af udfordringerne har det engelske fodboldforbund, FA, i dag offentliggjort, at der fra næste sæson ikke være omkampe i FA Cuppen. 

Tidligere har det ellers været for vane, at man i tilfælde af uafgjort ved slutningen af den ordinere spilletid, tog sig en omkamp. Men fremover skal det altså afgøres på dagen, hvilket hold der skal videre i verdens ældste og mest prestigefyldte pokalturnering. 

Manchester United træder ind i turneringen i 3. runde, som er sat til at blive spillet i anden weekend af januar næste år, mens der er finale den 15. maj 2021. FA kunne desuden fortælle, at præmiepengene bliver halveret grundet forbundets pressede økonomi som følge af Corona-virussen. 

Slutteligt kan det også nævnes, at der kommer ændringer til Carabao Cuppen, hvor semifinalen nu også skal afgøres over én kamp, hvor hjemmebanefordellen bestemmes ved lodtrækning, ligesom at man presser de første fire runder med en per uge startende fra 5. september. Også i den lille af de to engelske pokalturneringer træder United ind i tredje runde. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Semifinaler er ikke nok for Manchester United

Næste artikel

Podcast: Eviva España – Uniteds onde ånd

Relaterede artikler
Total
0
Share