FA vil undersøge møntkast

Rio Ferdinand blev ramt af en mønt kastet fra tilskuerpladserne i dagens 2-3-sejr over Manchester City, og den sag vil det engelske fodboldforbund, FA, nå til bunds i.

Robin van Persie sendte sejrsmålet ind i overtiden, og ligesom alle sine holdkammerater var Rio Ferdinand i totalt ekstase. Det blev for meget for en bitter City-fan, der kastede en mønt i ansigtet på forsvarsspilleren med et åbent, blødende sår ved øjenbrynet til følge.

Fodboldforbundet FA bekræftede kort efter opgøret, at de naturligvis vil undersøge sagen nærmere.

– FA undersøger episoden, hvor et objekt blev kastet fra tilskuerne og ramte Rio Ferdinand efter Manchester Uniteds tredje mål imod Manchester City. FA vil i samarbejde med Greater Manchester Police afvente rapporterne fra begge vores ”crowd control advisors”, som var til steder under kampen, samt kampdommeren, lød erklæringen fra FA.

Manchester City undskylder

De regerende engelske mestre måtte se sig slået for første gang i ligaen denne sæson, og det satte en masse sind i kog på Etihad Stadium. Udover mønt-episoden, blev der også smidt raketter/fyrværkeri på banen, mens Joe Hart måtte standse en aggressiv baneløber, og det er ikke noget, der behager Manchester City.

– Manchester Citys sikkerhedsansvarlige samarbejder med Greater Manchester Police for at råde bod på de hændelser, der skete i dag. Manchester City vil oprigtigt undskylde over for Rio Ferdinand. Klubben fordømmer den handling, der førte til hans skade, lyder en meddelelse fra Manchester Citys officielle hjemmeside.

Forrige artikel

Ferguson: Fortjent sejr

Næste artikel

RvP i ekstase over sent sejrsmål

ANNONCE