Fabrizio Romano: Ruud van Nistelrooy er blevet kontaktet af Manchester United

Ruud van Nistelrooy er blevet kontaktet af både Manchester United og Burnley, som begge forsøger at styrke deres trænerstab optil den kommende sæson.

Foto: Julian Finney/Getty Images

Den italienske transferjournalist Fabrizio Romano kunne i går fortælle, at den tidligere Manchester United-topangriber Ruud van Nistelrooy er blevet kontaktet af klubben med henblik på at blive en del af Erik ten Hags trænerstab op til den kommende sæson.

Trænergerningen er ikke helt fremmed for Ruud van Nistelrooy. Han var nemlig cheftræner for PSV Eindhoven i sæsonen 2022-23, hvor han førte holdet til sejr i den hollandske pokalturnering. Samtidig havde holdet også succes i den hollandske Eredivisie. Dog trak han sig før sæsonens afslutning på grund af manglende støtte i klubben.

Manchester Uniteds kontakt til Ruud van Nistelrooy sker dog samtidig med, at Burnley ifølge The Athletic også har udvist interesse for hollænderen, og de overvejer ham som en potentiel kandidat til klubbens ledige cheftrænerpost.

Burnley søger nemlig efter en afløser for Vincent Kompany, der for nylig blev udnævnt til cheftræner for Bayern München, selvom klubben rykkede ned fra Premier League i den seneste sæson. Van Nistelrooy er blandt de kandidater, som Burnley overvejer til stillingen.

Forrige artikel

Mandagens rygter

Næste artikel

Blog: Ingen grund til bekymring

ANNONCE