Mandagens rygter

Europamesterskaberne kører på fuld drøn, men det gør transferrygterne også. Her er dagens overblik over transferrygter vedørende Manchester United.

Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images

Manchester United har taget de første skridt i forhandlingerne med Lille om at hente den centrale forsvarsspiller Leny Yoro. Den 18-årige Yoro er blandt flere unge midterforsvarere, som United har i kikkerten, melder Sky Sport.

Sky Sport kan også berette, at Jarrad Branthwaite fortsat er et primært mål, men indtil videre er der ingen tegn på, at Everton vil reducere deres pris på £70 millioner.

United taler nu med repræsentanter for Joshua Zirkzee, efter at have gjort det klart, at de er villige til at betale Bologna-angriberens frikøbsklausul, skriver Sky Sport.

Ifølge Fabrizio Romano står Joshua Kimmich på Uniteds transferliste. Den 29-årige tyskers fremtid i Bayern München er usikker, da han endnu ikke har underskrevet en ny kontrakt. Han kan både spille som højreback og i en defensiv midtbanerolle.

 

3 kommentarer
  1. Ja det lyder sku fedt! Han var primært grunden til jeg begyndte at følge United tilbage i start 00’erne. Konge angriber 🙂 fedt at han overvejer et assistent job fremfor at blive burnley manager 🙃

   1. Ja også historien om at Sir Alex ville hente ham til United men så fik Nistelrooy en alvorlig knæskade, alligevel forsikrede Sir Alex ham at han ville have ham når han var klar igen….

    Resten er historien….😉👍

    Klasse angriber

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Jagten på nummer 251: Bobby Charlton, nummer 41, 1954-1973

Næste artikel

Fabrizio Romano: Ruud van Nistelrooy er blevet kontaktet af Manchester United

ANNONCE