The Athletic: Klubben overvejer at sælge navnerettighederne til Old Trafford

Det kan komme på tale at sælge navnerettighederne til Old Trafford for at dække udgifterne til et nyt stadion til Manchester United. Det skriver The Athletic.

Foto: Christopher Furlong/Getty Images

Manchester Uniteds stadion har i 114 år været kendt som Old Trafford. Men sådan bliver det nødvendigvis ikke ved med at være i fremtiden. Klubben overvejer nemlig at sælge rettighederne til stadionnavnet. Det skriver The Athletic.

Overvejelserne skyldes, at klubben er ved at undersøge mulighederne for et nyt stadion til klubben. I den forbindelse har man også nedsat en arbejdsgruppe, der skal kigge på en fornyelse af hele området, der også kaldes Old Trafford.

Uanset om det bliver en renovering af det nuværende Old Trafford eller opførslen af et spritnyt stadion, bliver det en omkostelig affære. Sir Jim Ratcliffe har udtalt, at en renovering formentlig koster i omegnen af 1 milliard britiske pund. Et helt nyt stadion vil koste det dobbelte.

Det er i det lys, at ejerne nu overvejer at sælge rettighederne til stadionnavnet, da det kan indbringe store summer. Derudover nævnes prisstigninger på billetterne også som et muligt scenarie.

Manchester United har ikke ønsket at udtale sig til The Athletic.

Bør man sælge navnerettighederne til Old Trafford for at øge klubbens indtægter?
262 votes
2 kommentarer
  1. Helt uacceptabelt…nogle ting skal ikke kunne købes for penge og navnet Old Trafford er en del af Manchester Uniteds hjerteblod i min optik….

    Kun hvis et nyt stadion skal bygges et andet sted i byen bør navnet ændres…

    Måske😅

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Tirsdagens rygter

Næste artikel

FA bekræfter kamptidspunkt for den kommende Community Shield-finale

ANNONCE