– Falcao kan stadig blive en succes

Denis Law har altid været stor fortaler af Falcao. Han er sikker på, at colombianeren stadig kan slå igennem i den røde trøje.

Der har været sagt og skrevet meget om Radamel Falcao, og især den store hyre sydamerikaneren høster for sine ydelser i klubben. Skal klubben købe ham, eller skal han sendes med et fly hjem til Monaco til sommer?

Står det til en af klubbens sande legender, Denis Law, så vil Falcao slå til i United. Kvaliteterne ved spilleren er simpelthen for store til, at måltørken kan fortsætte, mener Law.

– Måske har Falcao ikke scoret så mange mål, som mange nok havde forventet, men alle kan se hans kvaliteter og evner i kampene. Han har været helt fænomenal i sin karriere, hvor han har scoret mål på samlebånd. Han har brug for tid til at falde til, specielt efter den alvorlige skade han har haft, siger Law i den nyeste udgave af United Review.

– Som målscorer er der altid perioder hvor alt går ind, men der er også perioder med måltørke. Det handler om at blive ved med at prøve. Der kan ikke være nogen tvivl om Falcaos engagement, det har han vist på banen.
 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Chris Smalling glad for top 3

Næste artikel

Preston-spids: Vi møder et humørforladt United

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share