Chris Smalling glad for top 3

Gårsdagens atypiske 2-måls helt, Chris Smalling, er tilfreds med, at Manchester United igen er at finde på ligaens 3. plads. Det er rart at have forspringet, udtaler han.

Den engelske forsvarsspiller blev i går den første i Premier Leagues historie til at score to gange i første halvleg efter en indskiftning. Hans to mål var kraftigt medvirkende til sejren, der betød at United igen er nr. 3, efter at Southampton kun spillede uafgjort.

– Imodsætning til at have kampe i hånden du skal vinde for at kravle op i tabellen, er det godt at være foran de andre. Så jeg er glad for, at vi er i top tre, udtalte Smalling til manutd.com efter gårsdagens sejr.

Selve spillet var ikke kønt i går, men englænderen ser alligevel frem mod bedre tider for holdet. 

. Vi spillede ikke godt, men hvis du kan vinde, når du spiller dårligt, er det et godt tegn.  Mod Preston (FA Cup kampen på mandag, red.) er vi dog nød til at være bedre fra start, og vi har heldigvis nogle dage til at forberede os i.

Næste gang Smalling har mulighed for at komme på måltavlen er mandag aften, når Manchester United gæster Preston North End i FA cuppen.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Ferguson havde fået det bedste ud af Falcao

Næste artikel

- Falcao kan stadig blive en succes

Relaterede artikler
Total
0
Share