Falcao melder sig klar

Radamel Falcao melder sig i fysisk topform, efter han spillede sine første minutters landsholdsfodbold efter mere en seks måneders skadespause.

Manchester Uniteds nyindkøb Radamel Falcao trak torsdag den colombianske landsholdstrøje på efter en lang skadespause. Tilbage i januar rev colombianeren korsbåndet over i kamp for Falcaos nu tidligere klub AS Monaco.

Skaden betød, at den 28-årige angriber har måttet side ude lige siden og missede chancen for at spille VM for sit landshold. Torsdag gjorde Falcao comeback og fik 13 minutter på banen i slutningen af Colombias 1-0-nederlag til Brasilien.

– Jeg er så glad for at være tilbage og for at få denne mulighed efter skaden. Jeg er spændt på at få lov til at skifte til Manchester United. Jeg håber, at jeg kan score masser af mål for dem, hvilket er noget, som jeg har gjort i alle de klubber, jeg har spillet for, siger Falcao ifølge Daily Mail og indrømmer, at skaden stadig var i baghovedet op til kampen.

– På grund af skaden var jeg nervøs før kampen, næsten somom det var min første landskamp. Jeg forventer noget af det samme, når jeg skal på banen første gang for United.

Det har været en lang genoptræningsperiode for Falcao, men hovedpersonen selv mener, at hans fysik er der, hvor den skal være.

– Fysisk har jeg det fantastisk. Jeg var i stand til at spille uden nogle problemer overhovedet. Under genoptræningen har folk givet mig så meget støtte og sendt mig mange opmuntrende beskeder. Jeg vil forsøge at takke dem ved at give dem så meget glæde som muligt, siger Falcao og fortsætter:

– Efterhånden som tiden går, og jeg kommer i kampform, tror jeg på, at jeg kan vise, at jeg stadig er på topniveau.

Falcao har mulighed for at få debut næste weekend, når Manchester United skal forsøge at hente sæsonens første sejr mod QPR på Old Trafford.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fletcher er nu fuldstændig rask

Næste artikel

Petrucci rykker videre

ANNONCE