Fans forbereder flyvende Ronaldo-bøn

En gruppe Manchester United-fans har betalt for at få fløjet et banner, der beder Cristiano Ronaldo om at vende hjem, hen over stadion til Real Madrids næste kamp.

Samtidig med at Manchester United tager i mod West Ham på lørdag, gæster Real Madrid Villarreal, og her vil tilstedeværende blive vidner til en bøn til Cristiano Ronaldo. Den kommer fra United-fans, der vil have portugiseren hjem til Old Trafford.

Fangruppen United Reel, der hævder at have medlemmer i hele verden, har betalt et fly for at overflyve El Madrigal og fremvise et banner med teksten “Come home Ronaldo – United Reel”. Det er gruppens håb, at banneret er med til at overtale ham til at vende tilbage til Manchester.

– United Reel har aktive supportere på alle kontinenter i verden, og vi er alle samlede i vores kærlighed til Cristiano, både som fodboldspiller og som person. Vi står sammen i vores holdninger, og vi stopper ikke, før vi BRINGER RONALDO HJEM!, siger stifter og koordinator Oli Grandidge i en pressemeddelelse. 

Det er gruppens medlemmer, der alle har været med til at finansiere banneret, der angiveligt har kostet 3000 pund.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Medie: Shaw får debut lørdag

Næste artikel

Medie: Smalling skadet

ANNONCE