Fans raser på Facebook

Fodboldfans raser på TV-kanalen 6’erens Facebook-side over dagens kampvalg.

Manchester United-fans måtte se langt efter dagens kamp mod Stoke. Begge danske TV-stationer med rettigheder til Premier League-kampe lørdag havde nemlig valgt at vise Liverpools kamp mod WBA.

3+ har førstevalg til lørdagskampen klokken 16 og 6’eren havde da også på forhånd sat Manchester United – Stoke ind i sit tvprogram, men dette blev ændret i sidste uge for at give plads til samme kamp som 3+ altså sendte.

Kigger man på 6’erens Facebookside, så raser mange fodboldfans over dén prioritering.

Er vi enige om, at det er sidste gang i fravælger at vise United?? Hvad får jer til at vise Liverpool, når 3+ viser den? Nååååå, det er pga. konkurrence? Ja, den konkurrence havde i vundet, hvis i havde vist United. Har måtte sidde med dårlig net og misset Uniteds comeback.. God weekend.” skriver en bruger ved navn Jesper Justesen.

“Hej 6’eren.
Er lidt skuffet over at man både på tekst-tv og i odds-programmet står at i viser Manchester United – Stoke og så ikke gør det?? 
Det er lidt skuffende når man har ladet op til at skulle se den, og sammen med sin Søn  Og så må sidde skuffet tilbage her begge 2 og ikke at kunne se den”,
skriver Tonny Luca Nielsen.

Hej 6’eren.. Synes det er meget skuffende i vælger, at skifte kamp, når i starter med at reklamere for, at i viser United vs. Stoke.. Jeg synes det er misvisende.. Udover det virker det da heller ikke særlig smart, at i vælger at skifte til den samme kamp som Tv3+ viser. I ville da få mere ud af, at vise en anden kamp end dem, og tiltrække alle de mange danske united fans over til jeres kanal,” skriver Jonas Brandes Gaarsted.

I strømmen af utilfredse kommentarer har flere brugere også smidt links ind til alternative måder at følge dagens kamp på.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Chicharito hylder fightermentalitet

Næste artikel

12-årig Owen sagde nej til United

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share