Fellaini bekræfter: Jeg bliver i United

Den belgiske landsholdspiller har forlænget sin kontrakt i Manchester United frem til 2020. Det bekræfter klubben på manutd.com.

En af sommerens mest omdiskuterede transferhistorier i Manchester United har nu nået en ende. Marouane Fellaini har skrevet under på en ny kontrakt og bliver dermed i Manchester United frem til 2020. 

– Jeg er glad for at fortsætte min rejse som Manchester United-spiller. Jeg har taget den her beslutning, fordi jeg godt kan lide at være her. Og jeg føler, at det her hold stadig har meget at opnå, siger Fellaini til klubbens officielle hjemmeside, der supplerer med et citat fra manager Jose Mourinho:

– Jeg har altid troet på, at han gerne ville blive, og jeg er glad for, at han har skrevet undet på en ny kontrakt, siger portugiseren. 

Midtbanespillerens nu forhenværende kontrakt udløb per 1. juli 2018, og der var i månedsvis stor spekulation om, hvorvidt han var på vej til Tyrkiet, Paris Saint-Germain eller Arsenal. Jose Mourinho udtalte flere gange offentligt, at han gerne så den tidligere Everton-spiller forlænge sin kontrakt, men at det var i spillerens hænder. De fleste engelske og internationale medier tog det for givet, at Marouane Fellaini var færdig i United, men angiveligt er han vendt på en tallerken, fordi at klubben nu er villige til at betale hans krav. 

I øjeblikket er den 30-årige spiller til VM i Rusland, hvor han sammen med det belgiske landshold slog England 1-0 torsdag aften. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Årets første rejsetilbud: United - Spurs!

Næste artikel

Podcast: VM & Transfer-update

Relaterede artikler
Total
0
Share