Fellaini høster store roser

Midtbanespilleren Marouane Fellaini leverede en stor præstation, da United søndag slog naboerne fra Manchester City.

Fellaini var på en stor opgave i gårsdagens opgør, da han spillede over for Yaya Toure. Belgieren løste dog opgaven til UG, og han blev da også fortjent kåret til kampens spiller af United fans på klubbens Twitter konto.

Efterfølgende har den lange midtbanespiller fået flere flotte ord med på vejen. Ashley Young, der også spillede en stor kamp, var ikke sen til at anerkende Fellainis præstation.

– Felli har været fantastisk.Han har været det hele sæsonen. Tidligere har jeg sagt, at det kun er meget få modstandere, der kan håndtere ham. Jeg tror ikke, at Yaya Toure havde lyst til at løbe tilbage, han ville være i den anden ende, men han var nødt til at følge Felli, udtaler Young til MUTV.

– Når Felli er i boksen, og du kan finde ham, så er der store chancer for et mål. Jeg så ham på den bagerste stolpe og håbede, at mit indlæg ville ramme ham. Det gjorde det heldigvis.

Også fra holdets manager, Louis van Gaal, var der flotte ord til midtbanespilleren.

– Fansene kan se, at han er meget vigtig for holdet. Han scorer mål, og han kan håndtere presset, når vi har brug for det. Samtidig spiller han altid bolden til en rød trøje, hvilket også er meget vigtigt. Jeg er meget glad for, at han modtog en stående applaus, da han blev skiftet ud, udtalte manageren efter kampen ifølge manutd.com.

Forrige artikel

Blog: Fra 0-3 til 4-2 på et år

Næste artikel

Billeder fra triumfen over City

ANNONCE