Fem grunde til at Depay passer til United

Der er blevet sagt og skrevet meget om nyindkøbet, Memphis Depay. Sammenligninger med Robben og Ronaldo har været på banen, men hvor mange af de flotte ord er der bund i?

Manutd.com har snakket med den hollandske journalist Thijs Slegers, der tidligere har arbejdet på klubbens TV station, MUTV. Han har sat lup over fem punkter, der taler for, at Depay slår igennem på Old Trafford.

  • Memphis Depay har et stærkt bånd til Louis van Gaal: “Van Gaal har stor erfaring med at få unge spillere op på et højere niveau, det har han gjort mange gange tidligere. Man kunne se ved VM sidste år, at de to går godt i spænd, og jeg er sikker på, at van Gaal er grunden til, at Depay valgte United.”
  • Der er forskel på selvtillid og arrogance: “Han har i hans fodboldopdragelse fået en frygtløs indstilling til fodbold. Han har respekt for modstanderen, men han frygter dem ikke. Jeg kan huske, at jeg var med på PSV’s træningslejr, da Depay kom på holdet som 16-årig. Vi så en fyr med selvtillid, der udstrålede, at han ville spille på førsteholdet. Tre år senere var han fast mand, og han siden sat sig mål og opnået dem alle, hvorfor jeg tror, han vil få succes i Premier League.”
  • Depay er et bæst i fitness lokalet: “Han har arbejdet hårdt i styrkecentret, siden han har startede i klubbens ungdomsafdeling. PSV er ved at bygge nye faciliteter for deres ungdomshold. Her har de blandt planlagt at have Depays personlige rekorder ved de forskellige øvelser, da han har sat en masse rekorder. Det gør de for at vise, hvad de kræver fra de unge spillere, og Memphis er ham, der skal sigtes efter.”
  • Sammenlign ham med Ronaldo ikke Robben: “Jeg synes ikke, sammenligningen med Robben holder. Når du ser Depay bevæge sig er det med mere styrke, hvilket skræmmer forsvarsspillere. Robben er lidt anderledes. Memphis er en smule som Cristiano Ronaldo. De har lignende kvaliteter, omend der stadig er områder, hvor Depay er underlegen. Hans dedikation efter at blive den bedste, er dog der, hvor jeg ser den klareste lighed med Ronaldo.”
  • Depay kan vokse i Premier League: “Hvis du kigger på den hollandske liga, så er Depay en top, top spiller. Han har været enestående. Det var dog sjældent i alle 90 minutter, det var ofte i 20 eller 30 minutter af kampene. Han har fantastiske øjeblikke i kampene, men hans næste mål må være at blive mere konstant. Det kan komme i Premier League, hvor man skal være på 100 procent hele tiden, da holdene der er stærkere end i den hollandske liga.”

Memphis Depay har sin første arbejdsdag for United, når han sammen med resten af spillerne vender tilbage fra ferie i den første uge af juli. Den første kamp kan muligvis komme den 17. juli, hvor United møder Club America på træningslejren i USA.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lloris følger situationen

Næste artikel

Meulensteen til Liverpool?

Relaterede artikler
Total
0
Share