Fem United spillere på det engelske landshold

Rooney, Young, Cleverley, Jones og Smalling er blevet udtaget til det engelske landshold, som møder Bulgarien og Wales. Rooney og Young var selvskrevne,…

Rooney, Young, Cleverley, Jones og Smalling er blevet udtaget til det engelske landshold, som møder Bulgarien og Wales.

Rooney og Young var selvskrevne, men for de tre andre spillere må denne landskampspause være lidt bedre, end den er for mange af Manchester Uniteds fans, som nu bliver nødt til at vente to uger på at se holdet samlet igen.

Chris Smalling har én gang før været indkaldt til A-landsholdet, men blev nødt til at affinde sig med en plads på bænken hele kampen, da England tabte 2-1 til Frankrig i november 2010.

Phil Jones var tildelt en plads i Fabio Cappellos trup, som skulle have mødt Holland tidligere på denne måned, men kampen blev som bekendt aflyst på grund af urolighederne i England.

Det samme gør sig gældende for Tom Cleverley, og det kan derfor betyde en tredobbelt landsholdsdebut for de unge Manchester United spillere.

Alle tre har før spillet for Englands ungdomslandshold, hvor især Smalling og Jones blev fremhævet under sommerens U-21 EM i Danmark.

Endnu en spiller var oplagt til den engelske landsholdstrup, men esværre for Danny Welbeck blev han skadet i dagens kamp imod Arsenal.

Dette kan du læse mere om her:Welbeck ude i en måned

Danny Welbeck har tidligere spillet for det engelske landshold, da han blev skiftet ind i stedet for Ashley Young efter 81 minutter af en venskabskamp imod Ghana.

Welbeck har ghanesiske rødder og blev buhet af de tilrejsende ghanesere i de resterende minutter af kampen som endte 1-1, da han havde valgt at stille op for England i stedet for Ghana.

Den kamp var dog en venskabskamp, og Welbeck kan stadig nå at ombestemme sig og spille for Ghana i stedet for England.

Forrige artikel

Rooney vil slå Charltons rekord

Næste artikel

David de Gea vild med Old Trafford

ANNONCE